Dikemaskini 5:30 PM, 29 Jun, 2018
A+ A A-

Dera anak tiri jilat mangkuk tandas

Suspek didakwa hampir 30 tuduhan jenayah kerana mendera anak-anak tirinya, Times Record News melaporkan. Suspek didakwa hampir 30 tuduhan jenayah kerana mendera anak-anak tirinya, Times Record News melaporkan.

Sara Anne Woody, 25, dari Burkburnett di Texas didakwa atas beberapa kesalahan penderaan kanak-kanak selepas memaksa anak-anak tirinya menjilat najis dari mangkuk tandas sebagai denda.

Wanita itu juga dituduh memukul kemaluan anaknya dengan tali pinggang kerana kencing di atas katil dan memaksa mereka minum cuka epal untuk memuntahkan ‘makanan curi’.

Suspek didakwa hampir 30 tuduhan jenayah kerana mendera anak-anak tirinya, Times Record News melaporkan.

Suaminya, Jonathan Darrel Woody, ditahan tahun lepas dan didakwa dengan beberapa kesalahan membahayakan nyawa kanak-kanak kerana kerana gagal menghalang perbuatan isterinya itu.

Menurut lelaki berkenaan, kecederaan itu adalah kerana anak-anaknya bergaduh ketika sedang bermain.

Polis Burkburnett melaporkan, lelaki terbabit sedar tentang penderaan itu tetapi tidak pernah menghalang isterinya dan juga menyuruh anak-anaknya berbohong kepada polis.

Pertama kali Anne Woody ditahan adalah pada Mac 2016 apabila pihak berkuasa Burkburnett melaporkan salah seorang anaknya menerima rawatan kerana kecederaan bibir di hospital Wichita Falls.

Apabila disoal, kanak-kanak tersebut memberitahu pihak berkuasa bahawa ibu tirinya memukulnya enam kali dengan sudu besi hingga menyebabkan bibirnya bengkak dan lebam.

Pihak berkuasa juga mendapati terdapat lebam dan luka di muka kanak-kanak itu.

Mangsa juga mengadu bahawa Anne tidak memberinya makan, menguncinya di dalam almari sepanjang malam, memukul bahunya kerana mengambil makanan, memaksanya menjilat mangkuk tandas, serta menyuruhnya bersenam dan memukulnya dengan batang khemah jika dia berhenti. - Mirror.uk

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.